Kijk mij nou!

IMG_5280

Wat snelle en langzame suikers niet met je kunnen doen!

Die eyeopener was voor mij niet alleen de trigger om minder suiker te gaan eten, maar was ook de aanleiding om nog veel meer over voeding te willen weten. Hoe alle systemen in het menselijk lichaam werken en op elkaar aansluiten is wonderbaarlijk te noemen. Vooral veel chronische klachten ontstaan doordat bepaalde systemen in ons lichaam uit balans raken. Door aanpassingen in je leefstijl aan te brengen, kun je klachten verminderen of verhelpen.

Na diverse lezingen van (onder andere) Rineke Dijkinga heb ik de opleiding Medische Basiskennis en de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde afgerond. Vorig jaar ben ik gestart met de opleiding Kpni bij Natura Foundation, een verdieping op eerdere opleidingen. Het is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie! Mijn honger naar suiker is vervangen door honger naar kennis, dus een stuk gezonder voor mijn lijf, haha.

En kijk mij nou! Ben ik mijn eigen praktijk aan het opzetten, heb ik een eigen web-site en schrijf ik mijn eerste blog!

Ik ga jullie regelmatig op de hoogte brengen van leuke, lekkere en interessante wetenswaardigheden!
Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op!

V!tale groetjes,

Petra

Leave your comment