Gezonde bananencake

ING_49148_24050-banaancake-min

Ingrediënten:

100 gram Boekweitmeel
100 gram Amandelmeel
1 flinke tl kaneel
1 tl vanille poeder
2 tl wijnsteenbakpoeder
snufje zout
3 eieren
3 bananen
2 dadels/pit eruit en in stukjes
4/5 ongezwavelde abrikozen/in stukjes
handje pecannoten
Paar noten extra voor er bovenop

Oven voorverwarmen op 175 graden. Ca. 45 minuten in de oven.

Hoe maak je het?

Mix de eieren/bananen/dadels/abrikozen/pecannoten in de blender tot een smeuïg geheel.
Mix alle drogen ingrediënten door elkaar.
Roer de droge ingrediënten door de smeuïge bananenmoes.
Doe het geheel in een cakeblik. (eerst even bedekken met bakpapier)
Plaats een paar pecannoten bovenop.

Eet smakelijk!

Dit delen:

Disclaimer

Petra van den Berg/pH vitaal (verder te noemen pH vitaal) besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle informatie op deze website. Het betreft mijn persoonlijke visie op een gezonde leefstijl en is niet bedoeld als vervanging van begeleiding door een therapeut of arts. pH vitaal is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. pH vitaal kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. De inhoud mag, op welke wijze dan ook, niet worden openbaar gemaakt of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van pH vitaal.

Leave your comment