Workshops & programma

Algemene informatie

Het cursusgeld dient uiterlijk de eerste lesavond te zijn voldaan. Dat kan contant op de workshop of per bankoverschrijving onder vermelding van de naam van de workshop. Prijs en naam staan vermeld bij de workshopbeschrijving.

Bereikbaarheid

De Loft Lisse is gunstig gelegen aan een doorgaande weg en bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Lisse. Ook de rest van de Randstand is uitstekend bereikbaar via A4 (Amsterdam-Rotterdam) en A44 (Amsterdam-Den Haag). Schiphol en Amsterdam liggen op nog geen kwartier rijden. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, voor het pand is een bushalte gesitueerd.

LET OP JE SPAMBOX!

Met enige regelmaat komt het voor dat de bevestiging op een aanmelding voor een workshop in de spambox verdwijnt. Mocht je daarom binnen 24 uur na het versturen van een aanmelding geen email hebben ontvangen, check dan altijd ook even je spambox! Alvast dank.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wil je meer weten over Ph Vitaal, het leefstijlprogramma of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer.

Telefoon: 06-11705536
E-mailadres: info@phvitaal.nl

  Inschrijfformulier:

  Ik schrijf me in voor: *

  Startdatum *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Je e-mailadres *

  Je telefoonnumer (optioneel)

  Je bericht (optioneel)

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.