Wie ben ik

Mijn naam is Petra Hoek.

Begin 2013, hoorde ik voor het eerst over snelle en langzame koolhydraten. Dit gegeven heeft een zaadje gepland, mijn interesse in eten en gezondheid was gewekt. Inmiddels ben ik diverse opleidingen verder en is mijn interesse en enthousiasme voor gezondheid, in de breedste zin van het woord, alleen maar groter geworden.

Met de kennis van “vroeger – OER” en de kennis van nu, is de Orthomoleculaire kPNI therapeut een mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde. Het bundelen van de gezamenlijke krachten levert een mooie, complete toegevoegde waarde aan een gezonde(re) levensstijl.

Ik vind het vooral leuk en inspirerend om mijn opgedane kennis en passie over een gezonde leefstijl te delen tijdens een training, workshop of een lezing. Op deze wijze draag ik graag  bij aan je gezondheid en vitaliteit!

Opleidingen:

  • Medische Basiskennis (Ortho Linea)
  • Basiskennis Orthomoleculaire geneeskunde (Ortho Linea)
  • Kpni therapeut (Natura Foundation)

Bijscholing:

  • Orthomoleculaire Darmtherapie (SOHF, Hoofddorp)
  • Laboratoriumdiagnostiek & Interpretatie (Ortho Linea)
  • Detox Cursus (SOHF, Hoofddorp)
  • Basiscursus Darmtherapie (RP Vitamino)
  • Oerslank B-licentie (Oergezond)
  • Farmacologie (Evenwijs)