Wie ben ik

Mijn naam is Petra Hoek.

Begin 2013, hoorde ik voor het eerst over snelle en langzame koolhydraten. Dit gegeven heeft een zaadje gepland, mijn interesse in eten en gezondheid was gewekt. Inmiddels ben ik diverse opleidingen verder en is mijn interesse en enthousiasme voor gezondheid, in de breedste zin van het woord, alleen maar groter geworden.

Met de kennis van “vroeger – OER” en de kennis van nu, is de Orthomoleculaire kPNI therapeut een mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde. Vooral het bundelen van de gezamenlijke krachten levert een mooie, complete toegevoegde waarde aan een gezonde(re) levensstijl.

Graag lever ik een bijdrage aan uw gezondheid en vitaliteit!

Opleidingen:

  • Medische Basiskennis (Ortho Linea)
  • Basiskennis Orthomoleculaire geneeskunde (Ortho Linea)
  • Kpni therapeut (Natura Foundation)

Bijscholing:

  • Orthomoleculaire Darmtherapie (SOHF, Hoofddorp)
  • Laboratoriumdiagnostiek & Interpretatie (Ortho Linea)
  • Detox Cursus (SOHF, Hoofddorp)

Samenwerking:

  • Vanaf februari 2019 werk ik als Orthomoleculair kPNI therapeut voor BodySwitch Leiden, praktijk voor leefstijlgeneeskunde.